DTP, CAD tekenaar en Content Management

Een lopende economie vereist een goed georganiseerde infrastructuur met de juiste logistieke oplossingen. Gebr Vermeer Industrial Movements is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel en vooruitstrevend technisch transportbedrijf.

Veelzijdig en flexibel freelancen op locatie

 

5uraj is voor een geruime tijd op freelance basis werkzaam geweest binnen de ontwikkelingen van het bedrijf, waarbij het takenpakket uit diverse vakgebieden besloeg. Er was geen sprake van een project, maar een diversiteit aan werkzaamheden.

Grafische vormgeving

Het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes, advertenties, labels en spandoeken t.b.v. de martketing in diverse vormen.

Technisch tekenwerk ten behoeve van bouwvergunningen

Verzorgen van technische/bouwkundig tekenwerk ten behoeve van de bouwaanvraag van het uitbouwen van het bedrijfspand, aanleggen van een smeerput, eigen ontwerp van een materiaal container en testgewichten.

 

Ontwikkelen van een materiaal container

Ontwerp voor testgewichten uitwerken

Content Management System (CMS)

Verantwoordelijk voor de overstap van een statische HTML website naar een moderne CMS. Daarnaast het beheren van de website en social media in overleg met het SEO team. Nadat er een vaste medewerker in dienst kwam voor de marketing en CMS is de kennis overgedragen, zodat het beheer in eigen handen is.

Educatieve ondersteuning

Ondersteuning bij een interne cursus voor hijsplannen aan diverse collega’s op het gebied van Autocad, Wiskunde en Natuurkunde.

Na afronding van de werkzaamheden zijn de bestanden overgezet op de server, zodat deze in eigen beheer zijn en gebruikt kunnen worden. Het contact is open gebleven voor de mogelijkheden in de toekomst.

 

Nog steeds beschikbaar voor werkzaamheden op afstand

Het komt nog wel eens voor dat er een opdracht binnenkomen welke op afstand kunnen worden uitgevoerd. Bijvoorbeeld een ingescande schets van varianten van container die in cad verder uitgewerkt dienen te worden. Als de schets en beschrijving duidelijk is, kan de opdracht prima op afstand worden uitgevoerd.

Blijkt het toch weer nodig te zijn om te werken op locatie? Dan plannen we gewoon weer een dag in en gaan we aan de slag!

Koffie, thee
of origineel?

Ik hoor het namelijk graag als ik iets kan
betekenen